منو اشيا عمودي
ورود
اطلاعیه ها

اطلاعیه ستادرفاهی برای ثبت نام بیمه تکمیلی درمان (بیمه ایران) سال 1400-1399
به اطلاع کلیه همکاران  رسمی ، پیمانی ، قراردادی اعم از علمی و اداری ، پرسنل شرکتی می رساند از روز پنجشنبه  مورخ 15/8/1399 لغایت 24/8/1399 می توانند با مراجعه به سامانه جامع اداری و مالی erp)) ( پیشخوان – درخواست – درخواست بیمه تکمیلی – درخواست بیمه تکمیلی شخصی – انتخاب افراد در طرح بیمه – قرارداد های 1400-1399 – ثبت نهایی) جهت ثبت نام ، ویرایش اطلاعات ، انتخاب نوع طرح بیمه ای مورد دلخواه براساس جدول تعهدات پیوست اقدام لازم را بعمل آورند .
کلیه همکاران محترم رسمی ، پیمانی ، قراردادی اعم از (علمی و اداری) و پرسنل شرکتی که متقاضی عضویت در بیمه تکمیلی درمان     می باشند صرف نظر از اینکه در سالهای قبل اطلاعات ایشان در سامانه ثبت شده و یا نشده حتما می بایست در موعد اعلام شده با مراجعه به سامانه مذکور نسبت به ثبت نام خود و افراد تحت تکفل قانونی اقدام نمایند و پرینت نهایی آن را جهت اطمینان از صحت ثبت نام نزد خود نگهداری نمایند . (پرینت اسکرین)
درصورت عدم مراجعه متقاضیان (فرد اصلی) به سامانه فوق و عدم کنترل اطلاعات و تائید آن ، به منزله انصراف عضو اصلی و افراد تحت تکفل از بیمه تکمیلی درمان (بیمه ایران) تلقی خواهد شد . (به هیچ عنوان تحت پوشش بیمه مکمل قرار نخواهند گرفت)

طرح انتخابی توسط فرد اصلی برای افراد تبعی نیز لحاظ خواهد شد و امکان تغییر طرح برای افراد تحت تکفل وجود ندارد .

بعد از انجام ثبت نام و در طول مدت قرارداد به هیچ وجه امکان تغییر طرح وجود نخواهد داشت .

شایان ذکر است مدت زمان اعلام شده جهت ثبت نام (15/8/1399 لغایت 24/8/1399) به هیچ وجه قابل تمدید نبوده و به درخواست همکارانی که بعد از تاریخ فوق تقاضای عضویت در بیمه تکمیلی درمان (بیمه ایران) را داشته باشند ترتیب اثر داده نخواهد شد.

حق بیمه تکمیل درمان طرح شماره 1 با احتساب مالیات ارزش افزوده برای هر نفر (اصلی و تحت تکفل) معادل 1.500.000 ریال
می باشد که از این مبلغ سهم قابل پرداخت توسط دانشگاه 750.000 ریال و سهم کارمند نیز میلغ 750.000 ریال   می باشد .

حق بیمه تکمیل درمان طرح شماره 2 با احتساب مالیات ارزش افزوده برای هر نفر (اصلی و تحت تکفل) معادل 1.850.000 ریال
می باشد که از این مبلغ سهم قابل پرداخت توسط دانشگاه 750.000 ریال و سهم کارمند نیز مبلغ 1.100.000 ریال    می باشد .

حق بیمه تکمیل درمان طرح شماره 3 با احتساب مالیات ارزش افزوده برای هر نفر (اصلی و تحت تکفل) معادل 2.200.000 ریال
می باشد که از این مبلغ سهم قابل پرداخت توسط دانشگاه 750.000 ریال و سهم کارمند نیز مبلغ 1.450.000 ریال    می باشد .

فرانشیز برای فرد اصلی و افراد تحت تکفل ایشان در طرح های 1 و 2 و 3 به صورت یکسان لحاظ می گردد.(براساس جدول تعهدات پیوست)

تمامی متقاضیان محترم می بایست کلیه بند های فوق را جهت ثبت نام در دستور کار خود قرار دهند و دقت کافی در این خصوص را بعمل آورند .

مراحل ثبت نام فقط در صورت ثبت نهایی به صورت قطعی تلقی شده و نام متقاضی و افراد تحت تکفل در فهرست بیمه تکمیلی لحاظ می گردد .

در پایان شایان ذکر است اطلاعیه مذکور برای تمامی استانها در سراسر کشور به غیر از 2 استان همدان و هرمزگان (که بنا به درخواست ریاست محترم آن استانها قرارداد جداگانه با سایر شرکت های بیمه ای منعقد گردیده)  قابل انجام است .